Facebook Toestaan Niet toestaan

Foto’s VV Eastermar - VVT

25 april 2023 8:30

Cindy Hiemstra maakte foto’s van de wedstrijd tegen VVT. Bekijk ze via onderstaande link!

Foto’s VV Eastermar - VVT klikbaar

En hoe ging die wedstrijd ook alweer? Hier een extra verslag van 'the Joker' Mike Okkema.

Nattigheid schudt Broekophâlders wakker!

De wedstrijd van zaterdag bleek een interessante! De gasten uit Twijzelerheide kregen in de 27e minuut een rode kaart wegens het neertrappen van de doorgebroken Wimmel Veenstra!

Aanvoerder Sijtse zou de daaropvolgende vrije trap evenals zijn volgende negen pogingen vakkundig mis schieten.

In de 33e minuut scoorde VVT vanuit een vrije trap op ‘Van Bastense wijze’ de volledig verdiende 0-1.

In de rust viel de thuisploeg een prachtige edoch korte preek ten deel. Het zou nog tot de 60e minuut duren alvorens het oppermachtige Eastermar middels een snoeiharde volley van Jurre Dam de 1-1 noteerde!

Dam besloot echter in de 66e minuut zijn eigen breur (Max) te verschalken: 1-2 voor het tiental van VVT, spanning alom!

Vervolgens werden er enkele wissels bij de thuisploeg toegepast en begon het onmeunich hard te regenen.
Dit bleek met name Jelle “babyface” van der Bij wakker te schudden, hij maakte in de 74e minuut de verdiende gelijkmaker! 🤗

Omdat de inmiddels eveneens ontwaakte Wimmel Veenstra in de 80e en 87e minuut ook doel wist te treffen mochten de drie punten in Eastermar blijven! 🍀☺️

Speciaal shoutoutje naar de fans die ondanks het minne weer de thuisploeg ook tijdens deze mindere tijden massaal aan bleven moedigen 🙋🏽‍♂️🧏🏽‍♂️

Volgende week wacht de belangrijke uitwedstrijd tegen concurrent en nummer twee Boornburgum, wordt het kamipoenschap dan binnengesleept?!??😳

Wees erbij en ga mee met de AwayDayBus!!