COMMISSIE/STICHTING NIEUWS!

4 mei 11:45  Onze mooie vereniging wordt gestuwd door alle vrijwilligers die achter de schermen keihard werken om alles te faciliteren. We hebben een technische commissie, jeugd commissie, onderhoudsploeg, leiders, trainers, kantine vrijwilligers en ga zo maar door! In diverse commissies zitten vrijwilligers die al jaren naar volle tevredenheid de club hebben gediend en zij gaan nu het stokje overdragen. Tijdens de ledenvergadering (volgend seizoen) zal er een officieel afscheid volgen! Hieronder een overzicht van de veranderingen die doorgevoerd worden. meer »

Update Corona regels m.b.t. trainen

28 februari 14:15  De regels omtrent trainingen voor de teams van VV Eastermar zijn aangepast door de overheid. Voor spelers tot 27 jaar geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Spelers boven de 27 jaar mogen alleen trainen in groepen van twee personen en met onderling 1,5 meter afstand.meer »

Klaas Zandberg nieuwe hoofdtrainer VV Eastermar

26 februari 13:00  VV Eastermar is zeer verheugd te melden dat het voor komend seizoen Klaas Zandberg heeft aangesteld als hoofdtrainer van het 1e elftal. De 54 jarige trainer uit Siegerswoude komt over van derdeklasser Waskemeer, waar hij 2 seizoenen actief was.meer »

Yn petear mei..... Wiebe van der Wal

24 februari 21:30  Welkom allemaal bij de derde editie van de ‘petearkronieken!’ Het is alweer een tijdje geleden dat wij razende reporter Max Dam naar Dries van der Ploeg stuurden, de hoogste tijd voor een nieuwe! Ditmaal is aan Wiebe van der Wal het genoegen! Toen wij intern aangaven op bezoek te gaan bij Van der Wal maakte dit heel wat los; Wiebe blijkt in het bezit te zijn van een opvallende persoonlijkheid. Zo blijkt webmaster Hidde Faber al jaren diep onder de indruk te zijn van Wiebe zijn kwaliteiten in de derde helft, hoe snel hij de biertjes laat verdwijnen, kolkje slaan, het prachtige meefluiten met de op de radio spelende chansons, et cetera, et cetera. Het slaan van een kolkje ziet er als volgt uit: Wiebe draait om te beginnen een aantal keren vakkundig met het flesje, zodat er een draaikolkje in ontstaat. Vervolgens giet hij het zo het keeltje in, het vliegt net als bij gebruik van een trechter hop naar binnen. “Bysûnder taferiel altyd,” aldus Faber. Naar verluid geeft Faber zijn fraulein tegenwoordig ook Duitse les, zodat hij straks net als Wiebe kan koketteren met zijn exotisch sprekende dame. Lieuwe Nijboer, ‘de zingende spits’, bood meteen aan het interview wel af te willen nemen. Eindelijk eens een excuus langs te wippen bij al die schone deernes die in hetzelfde gebouw woonachtig zijn! Over of zijn geflirt en gesjans aldaar wat op heeft geleverd wordt flink gespeculeerd in het dorp. U staat vrij hem daar zelf even naar te vragen, maar enige discretie is gewenst. Met een aantal door Simon Dijkstra samengestelde vragen onder de oksel toog Nijboer in het nabij verleden naar de Kjellingen. Jetzt geht’s los:meer »

Online bingo t.b.v. Stichting Burgerkamp groot succes

24 februari 15:30  Online Bingo groot succes! Op vrijdag 19 februari vond de bingo plaats t.b.v. de stichting burgerkamp. Veel mensen in Eastermar sporten op dit complex en deze is door corona hard geraakt. De kaartverkoop ging snel en meer dan 200 deelnemers keken in de eigen woonkamer naar dit spektakel gepresenteerd door Richard Brouwer. Er werden 12 prijzen verdeeld welke gesponsord zijn door Expert Meijer te Bergum. De prijzen werden zaterdag bezorgd zoals te zien in deze compilatie. De opbrengst voor de stichting bedraagt €2.655,-meer »

Spek onze clubkas met Energie VanOns

13 februari 9:15  Stap over naar voordelige energie van Energie vanOns en steun onze club met maar liefst 45 euro per jaar! Energie VanOns is meer dan ‘gewone’ groene energie. Deze stroom wordt lokaal opgewekt door meer dan honderd energiecoöperaties, waaronder Enerzjyk Eastermar! meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!