Interview Dani´┐Żlle van de Donk: "Het is nu of nooit"

Vandaag om 12:00  Daniëlle van de Donk heeft een drukke zomer achter de rug. Ze speelde met de OranjeLeeuwinnen op de Olympische Spelen, vierde haar dertigste verjaardag én heeft haar transfer naar topclub Olympique Lyon te pakken. “Bij Lyon heb ik de meeste kans om de Champions League te winnen.” meer »

Shanice van de Sanden: ?We zijn favoriet, maar van verdedigend voetbal is het lastig winnen'

Vandaag om 10:00  De OranjeLeeuwinnen zijn voor het eerst bij elkaar onder de nieuwe bondscoach Mark Parsons. Hij debuteert met WK-kwalificatiewedstrijden tegen Tsjechië (vrijdag) en IJsland (dinsdag). Shanice van de Sanden is klaar voor de nieuwe start bij het Nederlands elftal. Ze heeft een duidelijk doel voor de komende periode. ‘’Het belangrijkste is dat ik weer de oude ‘Sjaan’ word.’’ meer »

Deze Nederlanders in het buitenland solliciteren naar een rentree in Oranje

Gisteren om 17:12  Louis van Gaal heeft aangegeven zijn ogen open te houden voor nieuwe namen bij Oranje. Zo zou de bondscoach Mark Flekken bij Freiburg volgen, maar ook Noa Lang, Sven Botman en Jeremiah St. Juste komen in de buurt van een Oranje-debuut. Ook zijn er enkele bekende namen die mogelijk weer in aanmerking komen. Deze vier oud-internationals solliciteren naar een terugkeer in het Oranje. meer »

AC Milan terug op het miljoenenbal: Dit is het team dat voor het laatst in de Champions League speelde

Gisteren om 11:00  Alleen Real Madrid stond vaker met de Champions League in handen dan AC Milan. De Italiaanse grootmacht verdween in de afgelopen jaren echter van het hoofdtoneel. Sterker nog, de laatste deelname dateert uit 2013/2014.  meer »

Interview Thijs Dallinga: "De stap naar Excelsior heeft vooralsnog heel goed uitgepakt"

14 september 2021 9:16  Thijs Dallinga (21) geldt als de revelatie van de Keuken Kampioen Divisie. De spits van Excelsior maakte er al zeven dit seizoen. Een monoloog van de spits die vooral opviel met zijn vier doelpunten tegen FC Den Bosch. meer »

Voor deze sterkhouders van Maccabi Haifa moet Feyenoord waken

13 september 2021 16:00  Op dinsdagmiddag trapt Feyenoord namens Nederland de groepsfase van de nieuwe UEFA Europa Conference League af. De Rotterdammers treffen om 16:30 uur Maccabi Haifa, dertienvoudig kampioen van Israël. De tegenstander van Feyenoord kan beschikken over enkele uitstekende spelers. meer »