Eastermar haalt recordbedrag op bij Rabo clubsupport

8 november 2020 16:45

Simon Dijkstra

VV Eastermar is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

Rabo ClubSupport biedt kennis, hun netwerk en financiƫle ondersteuning aan clubs en verenigingen. Leden van Rabobank Drachten Noordoost Friesland hebben tijdens de stemperiode bepaald welke financiƫle bijdrage de deelnemende clubs en verenigingen ontvangen.

Rabo ClubSupport heeft in Friesland tot een prachtig resultaat geleid. Maar liefst 1380 clubs hebben meegedaan en samen kunnen zij 580.000 euro besteden aan hun maatschappelijke doelen. De verdeling van het budget is bepaald door 18.845 leden van de lokale Friese Rabobanken. En dat maakt onze coöperatie zo bijzonder.

VV Eastermar bedankt iedereen voor het stemmen op ons. Wij hebben maar liefst €1426,- opgehaald. Dit betekent een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar!

Bron: Rabobank

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!