Algemeen nieuws

Wedstrijdverslag ASC ‘75 - VV Eastermar 1

26 september 7:30  VV Eastermar was zaterdag te gast op sportpark Easterbuorren in Augstustinusga. Daar stond de eerste competitiewedstrijd tegen SV ASC’75 (ASC) op het programma. De teams hebben afgelopen seizoen ook twee keer tegenover elkaar gestaan. Dat pakte beide keren uit in het voordeel van VV Eastermar, maar ook hier geldt: nieuwe ronde, nieuwe kansen. VV Eastermar heeft nagenoeg hetzelfde team als vorig seizoen. De pasgetrouwde Stefan Brouwer is na 11 seizoenen trouwe dienst afgezwaaid bij VVE 1 en overgestapt naar het derde elftal. Menno Dijkstra is terug van weggeweest na bijna een jaar blessureleed. Om hem fit te houden en ritme te laten opdoen, had trainer Klaas Zandberg hem centraal achterin geposteerd in plaats van op zijn voormalige positie als aanvallende middenvelder. meer »

VV Eastermar ontvangt 5.000 euro van Rabobank voor duurzame ledverlichting 💡

21 september 10:00  Op zaterdag 17 september jl. mocht VV Eastermar een cheque van 5.000 euro in ontvangst nemen vanuit het Fonds Coöperatief Dividend Rabobank. De cheque werd uitgereikt door Conny van Eijden, van de Ledenraad Rabobank. De bijdrage is bestemd voor de realisatie van duurzame ledverlichting boven de velden. meer »

VOORDELIGE GLASVEZEL IN EASTERMAR EN STEUN DAARMEE VV EASTERMAR

16 september 13:30  De firma Delta is bezig met vraagbundeling voor glasvezel voor de dorpen in Tytsjerksteradiel. Het betreft woonhuizen binnen de dorpen, dus zeg maar alle adressen binnen de blauwe borden. Razendsnel glasvezelinternet wordt hierdoor mogelijk, 1 gbit up- en download voor € 45 of zelfs tot 8gbit! Superlage ping maakt het mogelijk om met meerdere gezinsleden snel en stabiel te gamen en te videobellen. Ook is het mogelijk dit te combineren met tv, zenderpakketten, extra tv-ontvangers en eventueel vast bellen. Wie overstapt op glasvezel kan zijn/haar huidige KPN- of Ziggo-abonnement daarna opzeggen en zo geld besparen. De glasvezelverbinding wordt door een monteur thuis geïnstalleerd, er worden ook tot 3 Wi-Fi MESH-punten bijgeleverd zodat er tot op zolder een goed signaal is.meer »

Voetbalschool VV Eastermar: voor alle basisschool kinderen

12 september 13:15  Voetbalschool VV Eastermar ⚽ Voor alle basisschool kinderen is er elke maandag om 15:00 de voetbalschool van VV Eastermar! Of je nu lid bent of niet. Iedereen is welkom! Plezier staat voorop en onze ervaren trainer Floor Schoenmaker zorgt ervoor dat je een extra portie techniektraining en tips & tricks krijgt. Op deze manier word je nog een betere voetballer. Opgave is niet nodig, je kan gewoon op het voetbalveld komen. Kom wel op tijd!meer »

Nieuwe aanwinst voor VV Eastermar

11 september 20:45  NIEUWE AANWINST VOOR VV EASTERMAR!!! Onze nieuwe aanwinst is de 'Tsjalling van Dieko's Tafelo's' ! Deze prachtige sta-tafel is met liefde gebrouwen door onze Lovely Tsjalling van Dijk 🙌🏻 FENOMENAAL! Kom lekker hangen en bekijk deze excentrieke tafel Live! @SportcomplexBurgerkamp De Tsjalling van Dieko's Tafelo's 👇🏼meer »

Support VV Eastermar met rabo club support!

8 september 19:15  Met Rabo ClubSupport investeert de Rabobank jaarlijks een deel van haar winst in lokale clubs. Leden van de bank kunnen tot 27 september 2022 stemmen op de deelnemende verenigingen. VV Eastermar doet uiteraard weer mee. Elk lid van de Rabobank mag 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende verenigingen. Hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag! Vorig jaar heeft clubsupport ons €1367,- opgeleverd. Hopelijk halen we dit jaar weer een mooi bedrag op met deze actie. Alvast bedankt voor jullie support!meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!