Algemeen nieuws

Competitie indeling VV Eastermar 1 bekend

9 juli 13:15  De indeling voor de competitie voor volgend seizoen is zojuist bekend gemaakt door de KNVB. Het vlaggenschip van VV Eastermar komt volgend jaar opnieuw uit in de 5e Klasse C. Eastermar treft vele clubs uit de regio's en er staan diverse derby's op het programma. Lees de complete indeling hieronder.meer »

Publiek vanaf 26 juni weer welkom

22 juni 19:45  Vanaf zaterdag 26 juni a.s. is er weer publiek welkom bij de voetbalwedstrijden die nog staan gepland. De 1,5 meter afstand geldt zowel binnen als buiten. Dus langs het veld of op het terras dient iedereen 1,5 meter afstand aan te houden. In de kantine geldt dat bezoekers allemaal, na het halen van de consumptie, een vaste zitplek moeten innemen en 1,5 meter afstand houden. Het mondkapje mag af zodra je een vaste zitplek hebt. De openingstijden van de kantine zijn afgestemd op de wedstrijden die nog staan gepland.meer »

Prachtige zaterdagochtend op de burgerkamp

12 juni 12:00  We zijn als vereniging erg blij dat er weer gevoetbald kan worden! Hierbij de foto’s meer »

Klaas Zandberg gestart bij VVE 1

29 mei 13:00  Klaas Zandberg heeft op dinsdag 25 mei zijn eerste training bij VV Eastermar geleidt. Na overleg met Waskemeer, VV Eastermar en vertrekkend trainer Edwin Boonstra was besloten om eerder te beginnen. Klaas krijgt op deze wijze de kans om het elftal te leren kennen en alvast de eerste stappen te zetten richting volgend seizoen.meer »

COMMISSIE/STICHTING NIEUWS!

4 mei 11:45  Onze mooie vereniging wordt gestuwd door alle vrijwilligers die achter de schermen keihard werken om alles te faciliteren. We hebben een technische commissie, jeugd commissie, onderhoudsploeg, leiders, trainers, kantine vrijwilligers en ga zo maar door! In diverse commissies zitten vrijwilligers die al jaren naar volle tevredenheid de club hebben gediend en zij gaan nu het stokje overdragen. Tijdens de ledenvergadering (volgend seizoen) zal er een officieel afscheid volgen! Hieronder een overzicht van de veranderingen die doorgevoerd worden. meer »

Update Corona regels m.b.t. trainen

28 februari 14:15  De regels omtrent trainingen voor de teams van VV Eastermar zijn aangepast door de overheid. Voor spelers tot 27 jaar geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Spelers boven de 27 jaar mogen alleen trainen in groepen van twee personen en met onderling 1,5 meter afstand.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!