Algemeen nieuws

Hendrik en Beanka opvolgers van Froukje in de kantine

22 december 18:30  Een ieder die op zaterdag de kantine in loopt, weet dat Froukje weer klaar staat met koffie en thee. Maar na de winterstop zal dit helaas niet meer zo zijn. Froukje heeft besloten om een stapje terug te doen en zij zal daarom stoppen met de functie als beheerster van het sportcomplex. Wij willen Froukje enorm bedanken voor al die jaren trouwe inzet voor de stichting en de verenigingen. We nemen geen afscheid van Froukje, want wij zullen haar vast nog aan de lijn zien bij de wedstrijden van de kleinkinderen. Froukje, bedankt! meer »

Jo11 1&2 KAMPIOEN!!!

16 december 9:45   Afgelopen jaar zijn twee hele enthousiaste ploegjes fantastisch gaan voetballen. Ze raakten steeds beter op elkaar ingespeeld en hebben alles gegeven. Met name dankzij de training die twee keer in de week wordt verzorgd door de trainers hebben ze meer mogelijkheid gehad om nog beter te gaan voetballen. Dit is beloond met dit mooie resultaat. KAMPIOENEN! VV Eastermar feliciteerd beide teams met een welverdiende medaille 🏅

Klaas Zandberg verlengt contract bij VV Eastermar

14 december 10:30  VV Eastermar heeft het contract met hoofdtrainer Klaas Zandberg (55) met een jaar verlengd. De oefenmeester uit Siegerswoude is bezig met zijn eerste seizoen bij VV Eastermar. Beide partijen zijn content met de contractverlenging. De oefenmeester staat met zijn team op de 2e plaats in de 5e klasse en is volop in de race voor het kampioenschap! Klaas is met zijn team in opbouw en deze vroege contractverlening is een mooi signaal en geeft een sterke basis richting volgend seizoen.

Opbrengst Rabo clubsupport €1367,-

8 december 20:00  VV Eastermar bedankt een ieder die ons gesteund heeft middels de Rabo clubsupport actie. De actie heeft een bedrag van €1367,- opgeleverd.

Eastermar 1 pakt opnieuw de punten in extremis

29 november 19:30  Zaterdag 27 november heeft de wedstrijd VV Eastermar 1 - VV de Lauwers 1 plaatsgevonden. Vanwege waterproblemen op de velden in Eastermar, moest er uitgeweken worden naar het B-veld van VV Rottevalle. De Eastermarders hadden dit seizoen eerder goede ervaringen opgedaan op dit sportcomplex door eigenaar Rottevalle in de beker 1-5 te verslaan. VV Rottevalle wordt bedankt voor de gastvrijheid en het beschikbaar stellen van de accommodatie voor deze wedstrijd. Omdat er geen supporters aanwezig mochten zijn, was de pers uitgerold. De wedstrijd was live via radio en youtube te volgen! meer »

Livestream VV Eastermar - VV De Lauwers

24 november 15:45  / Let op: wedstrijd wordt gespeeld in Rottevalle / Wegens de maatregelen van het corona virus is het helaas niet mogelijk om bij ons op sportcomplex "de Burgerkamp" de sportwedstrijden te bekijken. Wij willen onze fans en sponsors graag het spektakel bieden wat zij gewend zijn. En daarom is wederom een prachtig alternatief op poten gezet.De komende wedstrijd: VV Eastermar tegen De Lauwers wordt live uitgezonden via een live stream.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!