Algemeen nieuws -

Algemeen nieuws

Algemeen nieuws

VV Eastermar sluit succesvol seizoen af met 4-1 zege op VV Suameer!

29 mei 18:15  Na de 1-4 overwinning op UDIROS vorige week werd het kampioenschap in 5C uitbundig gevierd op Oerrock. De spelers mochten daarna een paar dagen bijkomen (de dinsdagavondtraining werd overgeslagen), maar vanaf donderdag was de blik weer gericht op de derby tegen Sumar. Eastermar was maar wat blij dat het kampioenschap niet meer van deze wedstrijd afhing. UDIROS had de punten weliswaar ook niet cadeau gegeven, maar Sumar had dat zeker niet gedaan. Er werd deze zaterdagmiddag dus alleen om de ‘eer’ gespeeld. Over de wedstrijd zelf kunnen we kort zijn. Trainer Klaas Zandberg gaf na afloop aan: ‘Schrijf maar op dat Eastermar met 4-1 heeft gewonnen en dat Willem Veenstra alle doelpunten heeft gemaakt.’ Einde wedstrijdverslag.meer »

234x gelezen

FILM: road to the championsship part 2

25 mei 8:30  Hier is deel 2 van de VV Eastermar film ‘road to the championsship’. Geniet van de kampioenschappen van het 1e en 3e elftal en kom alvast in de mood voor het KAMPIOENSFEEST! Zaterdag vanaf half 3! meer »

62x gelezen

VV Eastermar trotse kampioen in 5C na 1-4 overwinning op UDIROS

21 mei 18:30  The road to the championship van VV Eastermar is een schouwspel in drie bedrijven geworden. De toeschouwer die daar het langst van heeft genoten is Björn Schilder, de trainer van SC Boornbergum ’80. Hij zag zijn team op 29 april jl. met 2-1 van Eastermar winnen, was twee weken later ooggetuige van de nederlaag van Eastermar tegen ONB en zal gisteren in de uitwedstrijd tegen UDIROS tot in de 80e minuut hebben gehoopt dat zijn ploeg toch nog kampioen zou worden. Even later was die hoop verdwenen toen Eastermar in vijf minuten tijd drie doelpunten maakte en daarmee liet zien de onbetwiste kampioen van 5C te zijn.meer »

326x gelezen

FILM: Road to the championship part 1

21 mei 12:45  The road to the championship was lang! Maar is geslaagd! VV Eastermar is kampioen van de 5e klasse C. Volgende week zaterdag na de derby tegen VV Suameer barst het kampioensfeest los met livemuziek en de huldiging. (Meer info volgt deze week) Maar nu eerst deel 1 van road to the championship! Veel kijkplezier 😃 Film gemaakt door Lars Hoekstra van Eastermar TVmeer »

85x gelezen

VV Eastermar verliest ongelukkig van ONB met 2-3

16 mei 18:30  Zaterdag 13 mei was ONB te gast op sportkamp Burgerkamp in Eastermar. Voor beide teams staat er nog heel wat op het spel in 5C. ONB is met ASC ’75 verwikkeld in de strijd om de tweede periodetitel en VV Eastermar en SC Boornbergum ’80 vechten om het kampioenschap. ONB moest het deze middag stellen zonder topscorer Ardian Kuci. Hij werd vervangen door Aziz Geyik, aanvoerder van het zondagteam ONB 3 en dat heeft ze geen windeieren gelegd. Hoewel duidelijk te zien was dat het vlaggenschip van ONB in vijf maanden tijd een positieve ontwikkeling heeft doorgemaakt, was het Geyik die het verschil maakte. Hij nam het team op sleeptouw en was goed voor twee doelpunten. Op basis van de gewijzigde KNVB-regels aan het begin van dit seizoen was Geyik speelgerechtigd.meer »

217x gelezen

VV Eastermar 3 kampioen! (Met fotoverslag)

14 mei 18:00  Na 15 wedstrijden, 14 overwinningen en 1 gelijkspel is VV Eastermar een kampioen rijker. Richard Brouwer wist een gebalanceerde selectie samen te stellen. Ervaring, jeugdig enthousiasme, temperament en passie waren steekwoorden die hij aan het begin van dit avontuur op papier knalde. En dan kan het eigelijk ook niet anders dan dat je bovenaan eindigt. Niet lang was de vraag of ze kampioen werden, het werd snel wanneer. Dit werd nog even uitgesteld door teams die waarschijnlijk niet durfden. Friese Boys durfde het wel aan (waarvoor dank) en dus werd om kwart voor 2 afgetrapt! meer »

513x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!