Algemeen nieuws

Algemeen nieuws

Geslaagde comeback jeugdtoernooi VV Eastermar

20 juni 7:15  Op 18 juni hadden we eindelijk weer een jeugdtoernooi. Na de openingsspeech van onze voorzitter Halbe de Vries barstte het toernooi al vroeg in de ochtend los Wat was het een fantastische dag met mooi weer, blije kinderen en vooral gezelligheid! meer »

185x gelezen

Jo-9 wint in spannende wedstrijd van……. Hun eigen moeders!

16 juni 18:15  Binnen een paar minuten stonden de jongens van de jo-9 op een comfortabele 2-0 voorsprong tegen hun eigen moeders. Het leek een eenvoudige overwinning te worden, maar de dames draaiden dit nog voor rust om naar 2-3.meer »

365x gelezen

Eastermar ook volgend jaar 5e klasser + fotoverslag

12 juni 8:45  Na een mooi seizoen met goed en herkenbaar voetbal is het vlaggenschip van VV Eastermar gestrand in de nacompetitie. VV Steenwijk won met 1-2 op sportcomplex de Burgerkamp. Eastermar had het betere van het spel, kwam op 1-0 voor en had een aantal grote kansen. Deze gingen er niet in en in de slotfase sloeg het noodlot toe. meer »

199x gelezen

Vrijwilligersavond VV Eastermar

11 juni 9:00  Gisteravond was de vrijwilligers avond van VV Eastermar. Onze prachtige club draait op vrijwilligers die zich elke week weer inzetten voor de voetballers in het geel blauw! meer »

76x gelezen

This is the moment...

9 juni 10:30  Van strijd om nacompetitie, naar strijden om een plek in de 4e klasse! Aankomende zaterdag speelt VV Eastermar 1 tegen VV Steenwijk 1 in de nacompetitie! ⚽meer »

101x gelezen

Wedstrijdverslag en jaarrapport VVE 2

9 juni 7:30  The return of TSJ vormt schitterend einde van seizoen 2021-2022 Al was er maar één selectielid een publiekswissel gegund… SV Houtigehage 2 – VV Eastermar 2 31-05-2022 In juni nog moeten voetballen is iets wat bij velen in de selectie van VVE 2 niet in de planning past. Zo gaf Mark de V. al vroegtijdig voor de wedstrijd aan dat hij het niet erg vond dat het na vandaag klaar was voor deze jaargang (“yn juny haw je ek altiid al in soart oare dingen te dwaan”): het kostte hem zijn basisplaats. Ondanks deze harde maatregelen van John v/d H., is de sfeer in de selectie al maanden goed. Kampioen worden is al een paar weken niet meer mogelijk, maar door puntenverlies van FC Burgum levert winst vandaag wel de tweede plek op. Mede hierdoor (en daarnaast door het ontwaken van de schrijverspen van pake Jurryt J.) kon men namens VVE 2 het seizoen niet beëindigen zonder een afsluitend wedstrijdverslag. Voor de wedstrijd achtte John het nodig om nog één keer zijn ploeg op scherp te zetten: de tweede plaats veiligstellen was een vereiste voor een teambarbecue. Het leek alsof een aantal spelers dit op voorhand al hadden aangevoeld: op een gemiddelde zaterdag na de winterstop bestond de wedstrijdselectie zomaar uit 18 man, op deze dinsdag waren het er maar 13. Door de aanvulling van 35-pluskes Geale T. en Roel v/d P., reisde Eastermar toch nog met een respectabele 15 man af naar Houtigehage. Het meespelen van topscoorder Mike O. was deze avond nog lang onzeker. Maar door de nodige onvrede richting personen rondom het eerste elftal van de VVE, gunde Mike zichzelf zijn minuten bij zijn favoriete team. Uit betrouwbare bron heeft uw schrijver vernomen dat mede hier de basis is gelegd voor het bereiken van de nacompetitie door VVE 1. Hetzelfde geldt voor Jurre D.: hij ontbrak in de wedstrijdselectie deze avond en zorgde een paar dagen later met een onwaarschijnlijke invalbeurt tegen Noordb€rgum, samen met Mike, voor het seizoenstoetje van de vereniging. Keurich hear! meer »

35x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!