Algemeen nieuws

Wedstrijdverslag: VV Eastermar wint met 4-3 van Ropta Boys, maar het ging niet vanzelf.

19 februari 8:00  Zaterdag 17 februari kwam hekkensluiter Ropta Boys op bezoek bij koploper Eastermar. In het programmaboekje stond dat wedstrijden tussen de nummer 1 en de nummer laatst altijd voor veel spanning en sensatie zorgen. Dat was zaterdagmiddag zeker het geval. De bezoekers kregen waar voor hun geld.meer »

57x gelezen

Contract Floor Schoenmaker verlengd!

16 februari 12:00  Floor Schoenmaker bevestigd als Hoofdjeugdtrainer voor het Seizoen 2024-2025 bij Onze Vereniging. We zijn verheugd om aan te kondigen dat Floor Schoenmaker ook komend seizoen zal dienen als Hoofdjeugdtrainer bij onze vereniging. Na een positief gesprek tussen de jeugdcommissie en Floor Schoenmaker, met de volledige instemming van het bestuur, is besloten om de samenwerking voort te zetten.

53x gelezen

Wedstrijdverslag: VV Eastermar verliest zespunter in en tegen Noordbergum met 2-0

12 februari 12:45  ‘Op Super Saturday is de vorm van de dag bepalend’, schreef de Leeuwarder Courant afgelopen vrijdag. De zin sloeg weliswaar op de derde klasse A, maar het had ook over 4C kunnen gaan, waar niet alleen de kraker VV Noordbergum-VV Eastermar op het programma stond, maar ook de nummers drie tot en met zes het tegen elkaar moesten opnemen.meer »

82x gelezen

Wedstrijdverslag: Eastermar is Rottevalle opnieuw de baas (4-1)

4 februari 23:00  Wat zou het amateurvoetbal zijn zonder derby’s? Hoewel bijna elke wedstrijd in 4C een belevenis is, zijn de wedstrijden tegen de omliggende dorpen het mooist. Afgelopen zaterdag stond de return tegen Rottevalle op het programma, dit keer in Eastermar. Rottevalle is de enige vereniging in 4C met een kunstgrasveld en de grote vraag is in hoeverre ze daar voor- en/of nadeel van hebben. Feit is wel dat Rottevalle de eerste competitiehelft thuis maar een keer heeft verloren en dat was met 2-3 van Eastermar.meer »

143x gelezen

Wedstrijdverslag: VV Eastermar wint met 0-2 van SC Veenwouden en pakt de eerste periodetitel!

29 januari 19:30  In de eerste competitiewedstrijd na de winterstop mocht VV Eastermar aantreden in en tegen SC Veenwouden. Beide verenigingen troffen elkaar voor het eerst in competitieverband. Veenwouden heeft jarenlang tweede klasse gespeeld en is vorig seizoen via de derde klasse afgedaald naar de vierde klasse, waar Eastermar een nieuwkomer is. Wat een ongelofelijke prestatie dat juist Eastermar afgelopen zaterdag met 0-2 heeft gewonnen én met de eerste periodetitel naar huis is gegaan. Grote klasse!meer »

82x gelezen

Contributie: houd je mail in de gaten

29 januari 10:30  Zoals aangekondigd is VV Eastermar overgestapt op het incassosysteem van Voetbalassist. Vanaf januari wordt de contributie via dit systeem afgeschreven.meer »

73x gelezen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!