Commissielid

13-01-2021

Jeugdcommissie

Wekelijks sporten er meer dan 100 jeugdleden bij onze vereniging VV Eastermar. Elke zaterdag staan de goals klaar, zijn scheidsrechters geregeld en worden de uitteams ontvangen. Hoewel dit een geoliede machine lijkt en is, wordt er achter de schermen hard gewerkt om dit te faciliteren voor onze leden.

Deze toppers op de achtergrond stellen de teams samen, coördineren de wedstijden en zorgen ervoor dat de jeugdleden onbezorgd kunnen sporten. Want dat is de functie van VV Eastermar in ons dorp. De jeugdcommissie realiseert dit week op week.

Momenteel zijn meerdere leden al jaren actief en komt hun termijn ten einde. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe leden die hun steentje bij willen dragen. Concreet houdt dit in:

• Je vergadert +/- 8 keer per jaar en levert een positieve bijdrage aan dit enthousiaste team.
  • Je bent aanspreekpunt voor 1 of meerdere teams, hierbij is het belangrijk dat iedereen met plezier sport en begeleiden kan.
  • Je helpt mee met activiteiten van de jeugdcommissie, dit zijn o.a. het jeugdtoernooi & zaalvoetbaltoernooien.
  • Afhankelijk van de functie komen hier nog specifieke taken bij.

VV Eastermar is een kleine club, maar wij hebben de zaken goed op orde, met o.a. een mooie accommodatie met prachtige kantine, betrokken spelers en vrijwilligers. Wil jij hier ook aan meehelpen, of ken je iemand die geschikt is voor de jeugdcommissie? Spreek elkaar aan en help ons om deze leuke vacatures te vervullen. Onze dank is alvast groot. Samen moeten we het doen!

Reageren op de vacature

* = verplicht
Vacature Titel
Commissielid Jeugdcommissie
(Hoofd)trainer Hoofdtrainer 1e elftal

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!