Nieuws -

Nieuws

Nieuws

VVE treft 1e klasser ONS Sneek in de beker!

25 september 22:30  Na een triomfantelijke poulefase treft VV Eastermar een tegenstander fan formaat. ONS Sneek komt op zaterdag 21 oktober naar sportcomplex de Burgerkamp. ONS Sneek komt uit in 1e klasse en speelt dus een 3tal treedjes hoger dan de mannen van Klaas en Wybe. Achja. Dat zegt niks. De bal is rond. Elf tegen elf. Een wedstrijd duurt 90 minuten 😇 Tot dan!meer »

62x gelezen

Wedstrijdverslag: VV Eastermar start competitie met zwaarbevochten zege op Rottevalle.

23 september 17:45  Een groot deel van voetbalminnend Eastermar toog zaterdag 23 september op de fiets naar Rottevalle voor de aftrap van de competitie. De spelers gingen niet op de fiets, omdat trainer Klaas Zandberg vond dat er dan te veel nadruk op de derde helft kwam te liggen, terwijl de focus naar de wedstrijd hoorde uit te gaan. Terecht, dus gingen de fietsen mee in de bus van Mike Okkema. VV Rottevalle en VV Eastermar hebben elkaar 17 jaar geleden voor het laatst in competitieverband getroffen. Door de degradatie van Rottevalle en de promotie van Eastermar staan ze nu tegenover elkaar in 4C. De voorspelling van Line Atsma in de Leeuwarder Courant dat VV Eastermar met 1-3 zou winnen gaf vertrouwen, maar de 3 goals moesten nog wel even worden gemaakt. En dat zonder 3 vertrouwde middenvelders (Jille, Harm Tseard en Jelte Berend) op een kunstgrasveld.meer »

138x gelezen

Nieuws van de stichting. Richard Brouwer zwaait af.

22 september 13:15  We willen Richard hartelijk bedanken voor zeven jaar als penningmeester bij Stichting Burgerkamp. Met jouw toewijding, harde werk en humor was het altijd fijn samenwerken. Tijdens jouw termijn zijn belangrijke successen geboekt, zoals de renovatie van ons complex en meerdere succesvolle fondsenwervingsacties. We wensen hem veel succes in een tijd zonder de burgerkamp! Wij verwelkomen Hidde Faber als de nieuwe penningmeester. We kijken uit naar de samenwerking met Hidde.meer »

66x gelezen

VV Eastermar klaar voor de 4e klasse (voorbeschouwing)

21 september 10:15  Na een zeer geslaagde oefen- en bekerperiode ziet VV Eastermar de nieuwe competitie vol vertrouwen tegemoet. Zaterdag 23 september staat de eerste derby op het programma: de Slach om de Leijen tegen VV Rottevalle. Wat weten we van VV Rottevalle? De club:meer »

65x gelezen

VV Eastermar door in de beker!

17 september 21:00  VV Eastermar steelt de harten van voetbalfans in Eastermar (en die van de tegenpartij) met een opmerkelijke reeks prestaties in de bekercompetitie. De club begon met een gelijkspel tegen een derdeklasser uit Opende, wat al een veelbelovende start was. Maar het was pas het begin van een indrukwekkende reeks. In de volgende wedstrijd behaalden ze een overweldigende 8-0 overwinning op Westerkwartier, waarbij ze lieten zien dat ze niet alleen gelijke tred kunnen houden, maar ook kunnen domineren. Deze overwinning gaf hen veel vertrouwen voor de rest van het bekertoernooi!meer »

88x gelezen

Eastermar pakt punt tegen VV Opende!

7 september 13:30  Sportpark Olde Wierden in Opende vormde zaterdag 2 september het decor van de bekerwedstrijd tussen VV Opende en VV Eastermar. De bekerwedstrijd was het ‘voorgerecht’ van de barbecue waarmee VV Opende het jubileumjaar zou afsluiten. Een zeer succesvol jubileumjaar, want VV Opende mocht zich al op 15 april kampioen in de vierde klasse noemen en behaalde uiteindelijk 69 punten uit 26 wedstrijden. VV Eastermar werd ook kampioen, zij het in de vijfde klasse en een maandje later met 62 punten uit 24 wedstrijden.meer »

156x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!